0346 - 562174 info@combi-isolatie.nl

Energiebesparende en geluidwerende isolatie van leidingen. En brandveilige doorvoeringen.

 

Wat wij doen

Combi Isolatie uit Maarssen isoleert leidingen binnen de utiliteitsbouw. Dankzij deze isolatiewerkzaamheden besparen bedrijven energie. Dat zorgt voor een lagere energierekening en een lagere CO2-uitstoot. Een duurzame oplossing dus. Brandwerende isolatie zorgt bovendien voor een veilige omgeving.

Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1964. Onze vakmensen houden zich dagelijks bezig met het thermisch en akoestisch isoleren van koelleidingen, verwarmingsleidingen en sanitaire installaties. Dit doen wij onder meer in opdracht van installateurs. De brandwerende werkzaamheden doen wij onder meer voor installateurs en vastgoedbeheerders. We werken door het hele land.

 

Waar wij voor staan

Dit is onze bedrijfsfilosofie:

  • een flexibele instelling
  • de klant ontzorgen
  • werken vanuit vertrouwen
  • heldere communicatie

En dat alles uiteraard uitgevoerd door vakmensen met een enorme drive en een hoge kwaliteitsstandaard. Daar staan wij voor. Dat begint al bij het eerste gesprek: we adviseren eerlijk en kijken precies wat nodig is in uw bedrijf. Soms is ‘nee’ dan ook een antwoord. In overleg met u plannen wij onze werkzaamheden in, zodat het past in uw agenda. Wij ontzorgen u tijdens het hele traject. We doen een opname en regelen vervolgens alles wat nodig is. Daarbij communiceren we van begin tot eind.

Afspraken leggen we vast zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn. We houden u tijdens de werkzaamheden regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Het liefst doen we dat mondeling – bij u op de zaak of aan de telefoon. Zo voorkomen we eventuele misverstanden.

Historie

 

Van schuur achter het huis …

In 1964 startte A. Sakkers (sr.) uit Maarssen zijn bedrijf in een schuur achter zijn huis aan de Maarsseveensevaart. De eerste jaren werkte hij alleen, maar al snel breidde hij uit. De werkzaamheden in die tijd bestonden uit het isoleren van leidingen voor verwarming en koeling. Oorspronkelijk gebeurde dat nog met kurk, later kwamen hier andere materialen bij. Vanaf het begin werkte Combi Isolatie al bij bedrijven in de utiliteit. Het draaide in de eerste jaren vooral om isolatie van cv-leidingen.

… tot goed uitgerust bedrijfspand

In 1972 werd de schuur achter het huis echt te klein. Het gezin Sakkers verhuisde naar de huidige locatie, eveneens aan de Maarsseveensevaart. Achter het woonhuis kwam de bedrijfsruimte. In 1998 werd er een nieuw en groter bedrijfspand op het terrein gebouwd, het pand waarin we nu nog steeds gevestigd zijn. Inmiddels werken we met een team van 20 medewerkers. Lous Sakkers en Ben Voorneveld zijn sinds 2012 de eigenaren van Combi Isolatie.

Ook onze werkzaamheden breidden uit: naast het isoleren van leidingen voor verwarming en koeling kwamen er riool- en hemelwaterbuizen bij. En in 2004 begonnen we met het aanbrengen van brandwerende doorvoeringen. Ook voeren wij projecten uit op het gebied van leidingconservering en tracing.

Wilt u meer weten of een afspraak maken?

Bel: 0346 – 562 174